Реалістичний фалоімітатор на присосці Summer Vibe 19 см Expand

Реалістичний фалоімітатор на присосці Summer Vibe 19 см

Summer Vibe Summer Vibe

New

Загальна довжина 19 см
Робоча довжина 13.5 см
Діаметр 3.8 см

More details

$15.30

без податку
0.39 kg

Доставка від 3 до 30 днів

Volume discounts

QuantityPriceYou Save
30 $3.21 Up to $362.79

Фалоімітатор Summer Vibe здатний одним лише зовнішнім виглядом викликати пристрасть, бажання та збудження. Стовбур з горбками та венами, детально пророблена головка, пружна мошонка для стимуляції клітора та входу в піхву — все це виглядає настільки реалістично, що бажання мимоволі прокидається само собою. До візуального малюнку додаються тактильні відчуття. Термопластичний еластомер не тільки нагадує шкіру на дотик, але й здатний сприймати температуру людського тіла. А деталізація рельєфу викликає воістину реалістичні відчуття під час проникнення.
Ви можете використовувати фалоімітатор, закріпивши його за допомогою вбудованої присоски на будь-якій рівній та гладкій поверхні. Оскільки матеріал не боїться води, іграшку можна використовувати і для розваг у ванній кімнаті. Головне — не забувати промивати аксесуар теплою водою або обробляти спеціальним антисептиком після використання.
Колір тілесний. Загальна довжина 219 см, робоча довжина 13.5 см, максимальний діаметр 3.8 см.
Без ароматів, фталатів, парафінів та латексу.

CompositionsPVC
Довжина см19
Діаметр см3.8
Accept

Ми використовуємо різні файли cookie на веб-сайті та в листуванні електронною поштою, щоб надавати та покращувати наші послуги та покращувати якість взаємодії з нашим сервісом.